Verzendkosten slechts 3,95
 

Juf en Meester bedankjes

Aan het einde van het schooljaar kijken de kinderen al helemaal uit naar de vakantie en zijn nog helemaal niet bezig met het volgende schooljaar. Het volgende schooljaar betekent ook vaak weer een nieuwe juf of meester.

Wat is er dan leuker dan je huidige juf of meester nog een leuk afscheidscadeau pf bedankcadeau te geven. Wij weten uit ervaring dat juffen en meesters dit erg op prijs stellen, ook als het een klein cadeautje is.  Een cadeau hoeft immers niet duur te zijn om te laten zien dat je de inzet van de juf of meester het afgelopen jaar erg hebt gewaardeerd.

In deze categorie vindt u leuke, betaalbare bedankjes voor de juf of meester op school!

Bloeikaart 'super bedankt'
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44

Wenskaarten van BLOOM your message zijn gemaakt van bloeipapier. Dit is duurzaam papier waar bloemzaadjes in verwerkt zijn. Eenmaal onder de aarde groeit de kaart uit tot een fleurig bosje b..

Bestellen
Geurzakje Craft wit mijn juf is...
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44

Deze geurzakjes van kaftpapier zijn extra groot (21 x 15 cm) en hebben de geur van wilde bloemen...

Bestellen
Zakje met sticker het zit d'rop
€ 3,75 Excl. BTW: € 3,10

Met dit leuke, sierlijke zakje met sticker met de tekst 'Bedankt Juf - Het zit d'rop' maak je zelf een ontzettend leuk bedankje voor de juf van school, sport of andere hobby! Het witte, taps..

Bestellen
Sprout bloeipotlood vergeet-me-nietjes Juf
€ 3,95 Excl. BTW: € 3,27

Een potlood dat groeit? Jazeker, met de potloden van Sprout hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water..

Bestellen
Zakje met bloemzaadjes teacher
€ 3,95 Excl. BTW: € 3,27

Deze bijzondere zakjes zijn gemaakt van handgeschept papieren bevatten een mengsel van zaadjes van zomerbloemen.De inhoud is voor ca. 1 m2.Het zakje is verpakt in een leuk zakje met daarop d..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 31